Weblog

Linkypoo 13 januari 2005

Posted on: January 13th, 2005 | Category: Linkdump

 • sIFR sucks
  Rant van Egor over sIFR. Alhoewel hij een paar geldige argumenten aanvoert, ben ik het toch niet met hem eens.

Comments

Leave your own comment »

 1. Kristof

  Zie je de schrijffout in je eigen post? ;)

  Posted on: 13/1/2005 at 12:08 - #

 2. Rogier

  Fixed :)

  Wel handig zo’n ingebouwde grammatica-checker :P

  En zag ik nou een dubbelpost?

  Posted on: 13/1/2005 at 12:13 - #

 3. Egor Kloos

  Ja mensen hebben problemen met mijn post. Ik had de titel anders kunnen noemen maar ik laat het toch zo staan. Wellicht dat een aantal begrijpen dat sIFR geen verbetering van typografie op de web is, wat veel mensen denken, maar een manier om font’s toe te voegen aan een webpagina. Dit zijn twee verschillende dingen. Ook dat begrijpen veel mensen niet. Grappig om de comments dan ook te zien.

  Posted on: 13/1/2005 at 13:29 - #

 4. Rogier

  Ik zou je titel zeker zo laten Egor. Een goede discussie kan nooit kwaad.

  Maar je zegt dat sIFR een stap in de verkeerde richting is. Dat ben ik zeker niet met je eens. Ik denk dat hier uiteindelijk een vorm van typografie op het web door zal ontstaan. En natuurlijk heeft sIFR nu last van “kinderziektes”, maar er gebeurd tenminste iets. En dat is een goede ontwikkeling!

  Misschien zitten we er met z’n allen wel naast en zal sIRF weer net zo snel verdwijnen als dat het is opgekomen, maar het is beter dan helemaal geen ontwikkeling. Misschien moeten we wel eerst compleet de verkeerde kant op gaan, om er achter te komen, dat het niks is, so be it…

  Ik zal het ook zeker (nog) niet gebruiken op sites voor klanten, maar wel op m’n eigen website. Daar ben ik de baas (en geen managers, klanten, etc ;)) en dus de ideale plek om het te testen.

  Posted on: 13/1/2005 at 13:36 - #

 5. Egor Kloos

  Ja daar heb je wel een punt. ‘verkeerde richting’ is iets wat misleidend. Overigens ga ik het zelf ook gebruiken op mijn nieuwe site. Die heb ik in de afgelopen 8 maanden nu voor de derde keer aan het ontworpen. Ik wil het wel af hebben voordat Dave Shae’s Zen Garden boek uitkomt. pfft.

  Posted on: 13/1/2005 at 13:52 - #

 6. Rogier

  Die heb ik in de afgelopen 8 maanden nu voor de derde keer aan het ontworpen. Ik wil het wel af hebben voordat Dave Shae’s Zen Garden boek uitkomt. pfft.

  Ha ha ha, succes daarmee ;)

  Posted on: 13/1/2005 at 13:56 - #

 7. Kristof

  Tja, Rog, een dubbelpost. Dat is toch te begrijpen als die *&*($&*($ mySql db van je een timeout geeft waardoor ik maar eens f5/repost doe? ;)

  Posted on: 13/1/2005 at 19:53 - #

 8. Rogier

  Time-out, schmime-out, 1 keer posten is meer dan genoeg :P

  En dat ligt aan de server, maar die is op dit moment aan het verhuizen naar een nieuw serverpark, dus nog even geduld ;)

  Posted on: 14/1/2005 at 0:37 - #

Leave a Reply

Keep it polite and on-topic please.

The Fine print™: By submitting a comment here you grant this site a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution.
Your email is never published nor shared. Required fields are marked *