Weblog

Web Standards Awards

Posted on: February 11th, 2004 | Category: Design

En er is weer een nieuwe site, die een award uitreikt aan sites die voldoen aan de webstandaarden en die er ook nog eens geweldig uitzien. Alhoewel er aardig wat van dit soort sites zijn, ligt deze site toch wat meer in mijn straatje, omdat van de eerste 3 winnaars, er 2 ontwerpers bij zitten, die ik al jaren heel hoog heb zitten, wat design betreft. Todd Dominey en 230 Media.

Comments

Leave your own comment »

  1. Marcel Nieuwpoort

    HMmmm Geloof neit dat ik het helemaal met je eens ben. De laatse keuze vind ik nou niet echt een briljant design. Zelf misschien wel wat standaard! Gewoon een grote foto center top en dan drie buttons naast elkaar en dan nog wat kleine content. Wat mij betreft ook al te vaak gedaan…

    Posted on: 9/8/2004 at 12:43 - #

Leave a Reply

Keep it polite and on-topic please.

The Fine print™: By submitting a comment here you grant this site a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution.
Your email is never published nor shared. Required fields are marked *