Weblog

101% Pure unadulterated WordPress

Posted on: January 30th, 2004 | Category: Site, Software

Nou, daar zijn we dan! WordPress 1.0.1 draaide hier al een aantal dagen naar behoren, op 1 ding na: de nice URI´s wilden maar niet werken. WordPress genereert automatisch de correcte .htaccess-code, maar m’n hele site sprong dan op ‘403 Forbidden’. Dankzij een snelle reactie van m’n host doen de nice URI’s het nu uitstekend.

De regel die uiteindelijk er voor zorgde dat het werkte:
Options +SymLinksIfOwnerMatch

Ben trouwens benieuwd wat dit voor mijn zoekmachine-bereikbaarheid gaat betekenen. Ik heb wel gemerkt (weet niet of het echt juist is) dat de categorie pagina’s van blog (dus URI’s als frish.nl/index.php?cat=1) beter geindexeerd werden dan de standaard-pagina’s zoals ik ze in mijn oude opzet heb gebruikt (dus frish.nl/index.php?p=1&c=1&more=1).

Comments

Leave your own comment »

Leave a Reply

Keep it polite and on-topic please.

The Fine print™: By submitting a comment here you grant this site a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution.
Your email is never published nor shared. Required fields are marked *