Weblog

WordPress upgrade nog even uitgesteld

Posted on: January 6th, 2004 | Category: Wordpress

Ondanks dat de nieuwste versie van WordPress een aantal dagen geleden is uitgekomen, heb ik mijn site nog niet ge-update met de laatste versie.

Er zijn nogal wat bugs ontdekt, die er eerst uitgehaald moeten worden door het WordPress Development team (op de download pagina staat nu al een melding, dat 1.01 in de pijplijn zit, maar helaas niet hoelang dat gaat duren).

Dat neemt niet weg, dat ik het wel slordig vind dat juist deze 1.0 niet zo stabiel is als het had moeten zijn, aangezien veel mensen volgens mij nu de stap naar WordPress zullen gaan wagen. 1.0 Is toch altijd een beetje een ‘magische’ grens voor veel gebruikers.

Natuurlijk niets dan lof voor de WordPress developers, die een heel goed stukje software hebben gecreeerd, maar ik denk toch dat er meer getest had moeten, voordat deze 1.0 werd uitgebracht.

Just my two cents…

Update: er wordt gefluisterd dat 1.01 in het weekend uit gaat komen.

Comments

Leave your own comment »

  1. Folkert

    Zou leuk zijn als dat zo was. Zelf draai ik ook nog 2 logs op .72

    Posted on: 9/1/2004 at 0:52 - #

  2. Rogier

    Ja, zou heel fijn zijn, maar ik had liever gezien dat versie 1.0 meteen goed was geweest. Alhoewel de developers claimen dat er genoeg getest is, blijkt in de praktijk dat er gewoon nog teveel bugs in zaten. Maar ja, dan wachten toch nog ietsje langer… :-)

    Posted on: 9/1/2004 at 9:38 - #

Leave a Reply

Keep it polite and on-topic please.

The Fine print™: By submitting a comment here you grant this site a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution.
Your email is never published nor shared. Required fields are marked *