Weblog

Nieuwe templates voor Photostack

Posted on: November 13th, 2003 | Category: Design

De templates die bij Photostack worden geleverd zijn heel aardig (gemaakt door Dean Allen), maar ik wilde ze toch een beetje meer aanpassen aan m’n eigen smaak. Dus ben ik er vanmiddag even mee aan de slag gegaan. Het resultaat kan je vanaf nu bekijken onder /foto, waar in de toekomst meer foto’s komen te staan. Ik heb hiervoor meteen een nieuw item aan de navigatie toegevoegd.
De templates valideren als XHTML 1.0 strict en CSS 2. Ik zal ze binnenkort wel ergens ter download aanbieden.

Comments

Leave your own comment »

  1. http://www./

    C’est marrant (voire triste) comment l’I pad suscite beaucoup plus de commentaires que Davos ou Porto Allegre…Il n’y pas de quoi pourtant même si on est à une époque où la mort de Super Nanny multiplie les clics !

    Posted on: 16/11/2016 at 8:57 - #

Leave a Reply

Keep it polite and on-topic please.

The Fine print™: By submitting a comment here you grant this site a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution.
Your email is never published nor shared. Required fields are marked *