Weblog

WordPress admin interface

Posted on: October 20th, 2003 | Category: Wordpress

Weinig updates afgelopen weekend hier. Dat komt omdat ik bezig ben geweest met een nieuw projectje: een admin-interface voor WordPress, omdat ik (en een groot aantal gebruikers) niet zo tevreden ben met de admin-interface. Dus ben ik maar begonnen met het aanpassen van de stylesheet, dat geleid heeft tot het volgende resultaat: log-in scherm, main screen.

Hij is nog niet helemaal af, maar als hij zover is, zal ik hem vrijgeven voor download. Ik heb hier en daar wel wat files moeten hacken, dus het zal in ieder geval niet een kwestie zijn van alleen de stylesheet vervangen, maar ik zal er wel een readme bij schrijven ;-)

Comments

Leave your own comment »

 1. Reinier

  Ik hou me aanbevolen om het te testen. Ik ben bezig met testen van WordPress op reinier.biz/area51

  Het lijkt mij een fijner systeem dan Movable Type.

  Posted on: 21/10/2003 at 10:27 - #

 2. Rogier

  Reinier,

  Ik hou me aanbevolen om het te testen. Ik ben bezig met testen van WordPress op reinier.biz/area51

  Zodra er een goede werkende versie beschikbaar is, zal ik het zeker op m’n blog ter download aanbieden om te testen. Daarna zal ik hem ook aan het WordPress team aanbieden. Ze zijn de hacks/skins sectie op de site nog aan het opzetten, dus ik weet niet hoelang dat gaat duren.

  Het lijkt mij een fijner systeem dan Movable Type.

  Ik vind het heel prettig werken, het is behoorlijk snel en je hoeft niet constant te rebuilden. Maar vergeet niet, dat het nog wel een aantal features mist, die MT wel heeft. Ik kan daar heel goed mee leven, maar er zijn ook anderen, die dan toch voor MT kiezen.

  Misschien nog een handig linkje voor je: archief-hack.

  Posted on: 21/10/2003 at 10:37 - #

Leave a Reply

Keep it polite and on-topic please.

The Fine print™: By submitting a comment here you grant this site a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution.
Your email is never published nor shared. Required fields are marked *