Weblog

Adobe presenteert nieuwe productlijn

Posted on: September 29th, 2003 | Category: Design

Vandaag heeft Adobe zijn complete productlijn ge-rebrand. De producten hebben nu het toevoegsel ‘CS’ gekregen in plaats van de bekende numerieke. Daarnaast heeft Adobe de meest populaire producten (Illustrator, Photoshop, InDesign, GoLive en Acrobat) samengevoegd in 1 pakket: Adobe Creative Suite (vandaar ook de afkorting ‘CS’).

Photoshop heeft in de nieuwe versie o.a. een betere file-browser en je kan teksten op paden plaatsen. Let maar op m’n woorden: over een paar jaar krijgen we een pakket waarin Illustrator en Photoshop compleet zijn samengevoegd.

Comments

Leave your own comment »

Leave a Reply

Keep it polite and on-topic please.

The Fine print™: By submitting a comment here you grant this site a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution.
Your email is never published nor shared. Required fields are marked *